Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Τρικάλων: Ο ρόλος του επιχειρηματία στη μικρή και μεσαία επιχείρηση

Ο ρόλος του επιχειρηματία στη μικρή και μεσαία επιχείρηση

  • Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του στο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με θέμα «Ο ρόλος του επιχειρηματία στη μικρή και μεσαία επιχείρηση», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 από τον εκπαιδευτικό οργανισμό επιχειρήσεων TackTMI Greece.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι δυσκολίες στην επιβίωση των τοπικών μας επιχειρήσεων, ο καθοριστικός ρόλος που παίζουν οι ιδιοκτήτες στην επιτυχία ή μη αυτών, αλλά και τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών μέσα από απαραίτητες δεξιότητες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να κατανοήσουν τις πολλαπλές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά και το πως οι ίδιοι μπορούν να αποτελέσουν την λύση για την επιτυχία της επιχείρησής τους.

Χώρος και ώρα διεξαγωγής – Δήλωση Συμμετοχής

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:30 – 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, όροφος 1).

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε συμμετοχή και κλείστε τη θέση σας εδώ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia