Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το απόγευμα στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Πύλης την Τιμία Κάρα του Αγίου ΒησσαρίωνοςΑκολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Τιμίας Κάρας θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Το βράδυ στις 10:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τιμία Κάρα του Αγίου και ακολούθως θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το πρωί στις 9:00 θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξη του νέου Δικαστικού έτους.

Εν συνεχεία στις 11:00 το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού με την ευκαιρία ενάρξεως του Ενιαίου Συσσιτίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου.

Το βράδυ από 9:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Μαρτύρων Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Τρικάλων (έναντι πλατείας ΟΤΕ).

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ 9:00 με 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου με την ευκαιρία της Εορτής της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας».

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Λογγακίου.

Το βράδυ 9:30 με 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου.

 Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia