Ετοιμάζεται η εντυπωσιακή πολυκατοικία των Αφών Μπακλαβά στη Ζαλόγγου

Μετρά η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση της νέας υπερσύγχρονης πολυκατοικίας των Αφών Μπακλαβά, σε μια όμορφη περιοχή της πόλης των Τρικάλων.

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου εξαόροφου κτιρίου της γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας Baklavas constructions, επί της οδού Ζαλόγγου, σε μια όμορφη περιοχή των Τρικάλων.

Με διαχρονική πορεία και πολυετή εμπειρία στην κατασκευή οικοδομών, συνεχίζει το έργο της η Baklavas constructions, με την ανέγερση νέας πολυτελούς εξαόροφης πολυκατοικίας επί της Ζαλόγγου στα Τρίκαλα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εντός του 2025 για να στεγάσει τα όνειρα σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής.

Η εταιρεία συνδυάζοντας πάντα την υψηλή αισθητική με την χρήση ποιοτικών υλικών, στοχεύει στην άριστη λειτουργικότητα του έργου και στην κάλυψη όλων των απαιτήσεων, με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της. Δείτε πως θα είναι μέρος του εσωτερικού

Την ίδια ώρα, τρέχει με γοργούς ρυθμούς η ανέγερση νέου project της Baklavas constructions, το πενταόροφου κτίριο επί της Αγίου Κωνσταντίνου 21 στα Τρίκαλα!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia