Έτσι γλεντάει «Ο Ασκληπιός» [εικόνες]

Ειναι μια τεράστια οικογένεια με στενούς δεσμούς αγάπης που εδράζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην αστείρευτη διάθεσή για πρόσφορα στον τόπο. Φυσικά, ως μέλη μιας ομάδας που τιμά πιστά την παράδοση ξέρουν και να γλεντούν…

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, τα μέλη και οι χορευτές του Χορευτικού-Λαογραφικού ομίλου Τρικάλων «Ο Ασκληπιός», με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας, έστησαν το δικό τους γλέντι στη μουσική σκηνή «Ανδρομέδα» όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα και η θετική ενέργεια που υπήρχε διάχυτη στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο προεδρος Γιάννης Σούλιος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, εξαίροντας το έργο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια απ’ όλους τους συντελεστές του «Ασκληπιού» και ευχόμενος και οι επόμενες γενιές να ακολουθήσουν τα βήματα των προκατόχων τους και να συνεχίσουν να στηρίζουν και να διαδίδουν το πλούσια μουσική και λαογραφική παράδοση και ιστορία του τόπου μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με χορό, από την δημοτική ορχήστρα των Φώτη Καραβιώτη και Γιάννη Λίτσιου!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia