Η αγάπη και το μεράκι του Βασίλη Μάντζιου για την φωτογραφική τέχνη. [εικόνες]

Η φωτογραφία είναι δημιουργία, έκφραση, μα πάνω απ όλα τέχνη. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ολοένα και περισσότερους να υπηρετούν την τέχνη της φωτογραφίας είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

Ένας από αυτούς είναι ο νέος, πολυτάλαντος και βαθιά υποσχόμενος Βασίλης Μάντζιος από την Πύλη Τρικάλων. Μόλις στα 18 του χρόνια. ο μαθητής Λυκείου και ερασιτέχνης φωτογράφος, έχει μάθει να ισορροπεί σε στοιχεία όπως η κίνηση και η έκφραση, προσπαθώντας να αποτυπώσει στο φακό εικόνες με νόημα και βάθος.

Ενεργώντας αυθόρμητα, αφήνοντας τον συναισθηματισμό του να τον συνεπάρει, κρατά στα χέρια του την φωτογραφική μηχανή και βγαίνοντας στο δρόμο κάνει “focus” και “κλικ” σε οτιδήποτε τον ελκύει και τον γοητεύει, προσπαθώντας να προκαλέσει τις αισθήσεις του θεατή. Σκοπός του να αναδεικνύει χρώματα, συναισθήματα και βλέμματα, κρατώντας τις εικόνες του για τους θεατές ζωντανές και μοναδικές.

Με δειλά βήματα έχει ξεκινήσει να διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα αφήσει το στίγμα του στην καλλιτεχνική φωτογραφία.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή και λαμπρή πορεία στο χώρο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia