Νέα διάκριση για τον Νίκο Καρδούλα με υπογραφή Μητσοτάκη!

Είναι από τους στρατιώτες που θεωρούνται πολυτέλεια για τους κομματικούς οργανισμούς σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ένδεια στελεχών που μάχονται για ιδανικά και αξίες. Ο Τομεάρχης Οργανωτικού ΝΔ Τρικάλων Νίκος Καρδούλας, αναβαθμίζεται με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνοντας τον κομβικό ρόλο του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Για τα νέα του καθήκοντα και την ξεχωριστή τιμή προς το πρόσωπό του από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, ο νέος Αναπληρωτης Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Θεσσαλίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για την απόφασή του, με την οποία με ορίζει Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και η επιθυμία του να συνεχίσω την αγαστή συνεργασία μας, η οποία ξεκίνησε από την τοποθέτησή μου ως Τομεάρχη Οργανωτικού της ΝΔ Τρικάλων.
Για εμένα προσωπικά η ευθύνη είναι μεγάλη, ώστε το Κόμμα μας να παραμείνει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη της χώρας, να παράγει διαρκώς έργο και να αλληλοεπιδρά με την κοινωνία, με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρό μας Kyriakos Mitsotakis”»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia