Site icon trikalafocus.gr

Τα παραμυθένια Βασίλεια του Μύλου των Ξωτικών. (φωτ.&video)

Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις πύλες του ξανά στις 29 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Σήμερα επισκεφτήκαμε τον καλύτερο Μύλο των Ξωτικών και σας μεταφέρουμε εικόνες από τα μαγευτικά βασίλεια που θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο των παραμυθιών.

Εκεί, συναντήσαμε τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Κώστα Αργυρούση με τους οποίος περιηγηθήκαμε στα ενδότερα του Μύλου των Ξωτικών, υπό την σχολαστική ξενάγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της e-Trikala Οδυσσέα Ράπτη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ο Καρυοθραύστης, το διασημότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι όλων των εποχών, ζωντανεύει στο Μύλο των Ξωτικών.

Παραμονή Χριστουγέννων. Σε λίγες ώρες, το ρολόι θα χτυπήσει μεσάνυχτα, μια ώρα μαγική, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, που ενέπνευσε τον Τσαϊκόφσκι, με τη θρυλική του μουσική, αποτελώντας σταθμό στην ιστορία του κλασσικού χορού, και που συνεχίζει να εμπνέει ακόμα και σήμερα, ζωντανεύει στο εντυπωσιακότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών. 

Ακολουθήστε τη μαγική ιστορία του ξύλινου Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας στα 4 παραμυθένια Βασίλεια, και συναντήστε τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον ‘Αη Βασίλη, στο βασίλειο του Πάγου.

Exit mobile version